Vučje: Hit predstava “Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada”

holcer-predstava

LESKOVAC, VUČJE – Hit predstava “Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada” biće održana 28. oktobra 2016. godine u 20 časova u Domu kulture u Vučju. Na sceni će svoje glumačko umeće predstaviti: Anita Petković, Svetlana Milenković, Mikan Kozomara. Performans je prožet muzičkim songovima, uz obaveznog gosta iznenađenja.
holcer-glumica-lepa

Nasmejaćete se uz ovu predstavu koja na duhovit način dočarava svakodnevne situacije sa kojima se susreću žene i muškarci u vremenu u kome živimo. Dve glavne junakinje Čupka i Čarna, kao dve najbolje drugarice, bore se sa svojim “nerešivim“ problemima, dok Mikan Kozomara igra našeg Zverku. Čarna (koju glumi Svetlana Milenković) je još uvek neudata i čeka čoveka svog života, dok je Čupka (koju glumi Anita Petković) udata i majka troje dece. Iako žive potpuno različite živote, “problemi“ sa kojima se susreću su veoma slični.
Predstavu potpisuju tri autora: Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer, a producent je Stanko Holcer.
Karte možete kupiti u Domu kulture „Vučje“ po ceni od 250 dinara, a na dan predstave 300 dinara, od 7.30 do 14.30 svakog radnog dana.“

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.