Stajkovce – Vlasotince: Otvorena pošta

stajkovce posta 2

STAJKOVCE, VLASOTINCE -U okviru akcije „52 pošte za 52 nedelje“ danas je u vlasotinačkom selu Stajkovcu otvorena 35. poslovnica Javnog preduzeća Pošta Srbije. „Još jedna pošta na raspolaganju je dobra vest, kako za privrednike Jablaničkog okruga tako i za građane Stajkovca i okolnih sela Gložana, Prilepca, Batulovca, Konopnice, koji će ubuduće moći da usluge koje pruža ovo preduzeće završe u Stajkovcu a ne da odlaze u Vlasotince ili Leskovac. Osim što ostvaruje profit preduzeće Pošta Srbije ističe se kao socijalno odgovorna kompanija, a to upravo i dokazuje akcijom „52 pošte za 52 nedelje“, kojom se seoskim sredinama obezbeđuje kvalitetan servis a pošta svuda predstavlja civilizacijsko obeleženje i olakšava svakodnevnicu i građanima i privrednicima – rekao je Goran Stanojković, direktor Regionalne radne jedinice „Vranje, Leskovac, Prokuplje, Pirot“ u Pošti Srbije, predajući objekat na korišćenje.
stajkovce posta 1

Predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović je istakao da je opština Vlasotince podržala inicijativu žitelja Stajkovca za otvaranje pošte. „Otvaranje pošte u Stajkovcu je dobar potez jer će ubuduće meštanima ovog područja štediti i vreme i novac, upravo za usluge koje pruža ovo preduzeće. Ovaj objekat je prvi u nizu koji će se ove godine otvoriti u Stajkovcu, a do kraja godine uradiće se i magistralni vod tako da će meštani Stajkovca dobiti čistu pijaću vodu. Asfaltiraćemo četiri ulice a naredne godine radićemo i na uređenju kanala i izradi projektne dokumentacije za kanalizaciju ovog mesta – rekao je predsednik Todorović.
U okviru pošte nalazi se i besplatan internet-kutak, kome će se posebno obradovati učenici OŠ „Sveti Sava“ u čijem će prizemlju poslovati pošta. Inače, za otvaranje pošte Mesna zajednica Stajkovce je ustupila prostor, opština Vlasotince odobrila sredstva za njegovu adaptaciju a poštari ga opremili i računarski povezali.
Sve poštanske i platne usluge u pošti će biti brze, sigurne i jednostavne, najvišeg kvaliteta a po najnižim cenama.
Danas je potpisan i prvi ugovor o korišćenju usluga biznis paketa i kurirskog servisa po promotivnim cenama sa lokalnim preduzetnicima „Bata-plast“ i „Markami“ – prenosi list „Vlasina“.

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.