Gradsko veće obrazovalo komisiju za projekte u kulturi

so leskovac zgrada

LESKOVAC – Gradsko veće  donelo je odluke o obrazovanju komisija za odobravanje projekata po konkursu u oblasti kulture i socijalne zaštite za 2016. godinu. Odlukom o budžetu grada za finansiranje projekata u oblasti kulture u 2016. godini opredeljeno je 6 miliona dinara. Odluku o raspodeli ovih sredstava, na osnovu Pravilnika o kriterijumima za izbor projekata koji će se finansirati i sufinansirati iz gradskog budžeta, donosi komisija, na šta kasnije saglasnost daje Gradsko veće, obrazložila je načelnica Gradske uprave za društvene delatnosti Suzana Stanković Ilić.

Za predsednika komisije za odobravanje projekata u oblasti kulture imenovana je Ana Jovanović, pomoćnica gradonačelnika, a za članove su izabrani Marija Jovanović, pomoćnica gradonačelnika, Dragana Nešić, prevodilac, Biljana Marinković, predstavnik Gradske uprave za društvene delatnosti i Suzana Stanković Ilić, načelnica Gradske uprave za društvene delatnosti.

Za projekte u oblasti socijalne zaštite predviđen je duplo veći iznos u odnosu na prošlu godinu, 35 miliona dinara. Predsednik komisije za izbor projekata u oblasti socijalne zaštite je, odlučilo je Gradsko veće, Suzana Stanković Ilić, načelnica Gradske uprave za društvene delatnosti, a članovi su: Dejan Cakić, član Gradskog veća, Bratislav Nešić i Branka Prentić ispred Gradske uprave za društvene delatnosti, i Aleksandra Miljković, predstavnica Gradske uprave za poslove gradske Skupštine i Gradskog veća.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s