Leskovac: Rekonstrukcija ulice Veselina Masleše

cvetanovic ulice

ЛЕСКОВАЦ – Радови на реконструкцији улице Веселина Маслеше приведени су крају. Пре уређења коловоза и пешачких површина извршена је замена дотрајалих водоводних цеви, а обезбеђивање бољих услова за становнике ове улице наставља се и даље.

Наиме, у наредних 30 дана, постојеће светиљке биће замењене светиљкама лед технологије. Вредност овог уговора је 534 хиљаде динара, док је укупна вредност радова на појачном одржавању 4 милиона динара.

Инвеститор радова на појачаном одржавању улице Веселине Маслеше је Дирекција за урбанизам и изградњу Лесковац, а извођач је „Трејс“ ПЗП Врање. 

– Оно што бих желео да истакнем јесте да смо у последње две године у посао преко Дирекције увели десетак различитих извођача радова, који су добијали посао на тендеру. При њиховом одабиру руководили смо се само једним критеријумом, а то је однос квалитета и цене, за разлику од наших претходника који су радили углавном са једним или два извођача – рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је обишао ову улицу.

 Осим ове саобраћајнице, нови изглед ускоро ће добити и улица Радоје Домановића, а вредност ових радова је 3,6  милиона динара. У току наредне недеље почеће радови на појачаном одржавању другог дела улице Бабичког одреда и 28. марта.

Опширније видети – о в д е:

http://www.gradleskovac.org/content/view/1590/1/lang,serbian/

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.